Britax First Class PLus 0-18kg újszerű Trendline szűkítőkkel

  • Bruttó ár: 28 000 HUF / db

Britax First Class Plus 0-18kg gyerekülés újszerű állapotú TrendLine típusú huzattal!

Huzat alatti hungarocell ép, sértetlen!

Frissen mosott huzattal!

Nem ez az eredeti szűkítője az ülésnek, de teljesen illik az ülésbe:-) Később kivehető az ülésből!!!

Dohányfüst- és állatszőr mentes háztartásból!!!
Az ülés balesetben nem vett részt!!!
Legújabb  EU szabványnak megfelel ECE R44/04!!

JELLEMZŐK

  • Magasság: 66 cm
  • Szélesség: 45 cm
  • Mélység: 57 cm
  • Súly: 7,5 kg
  • Ajánlott életkor: 0–4 év
  • Ajánlott súly: menetiránynak háttal (0–13 kg), menetiránnyal megegyezően (9–18 kg)

Britax Römer First Class Plus

A Britax First Class Plusegy Gyerekülés, amely együtt nő gyermekével. Megfelelő védelem újszülöttek részére menetiránynak háttal 13 kg, illetve menetiránnyal megegyezően 9–18 kg súlyig. Az ülés többféle fekvő pozícióba is állítható, amely garantálja a teljes kényelmet gyermeke számára. A Click & Safe funkciónak köszönhetően egyszerűen beállíthatja a hárompontos biztonsági övet, hogy maximális biztonságot nyújtson gyermekének

A Britax Römer már 1938 óta koncentrál az emberek biztonságára vezetés közben. Nagy szerepük volt a világ első biztonsági övének szabadalmaztatásában és feltalálták az automata binztonsági övet, amely ma is használatban van. Már több mint 50 éve gyeremekek biztonságával foglalkoznak, egyszerre megfelelő védelmet és kényelmet nyújtva. Erős angol és német kapcsolatainak hála a Britax Römer Európában helyezkedett el. Azért, hogy mindig a lehető legjobb minőséget és biztonságot ajánlják a Britax Römer saját kezűleg is teszteli termékeit, akár szabványon túlmenően is.


A Britax First Class Plus 2019 Gyerekülés tökéletes választás újszülöttek és totyogók számára. Külön nekik tervezett betéttel van ellátva, valamint többféle fekvőpozícióba is beállítható a kényelem és biztonság érdekében. Párnázott oldalsó szárnyai megvédik gyermekét az oldalról érkező ütközésektől, csökkentve a sérülés veszélyét.

Az hárompontos biztonsági öv, valamint az ülés ötpontos szíja a megfelelő tartást kínálja gyermekének. A Click & Safe funkcióval egy gombnyomással lazíthatja, illetve megfeszítheti az övet, ezzel beállítva a tökéletes feszességet, hogy gyermekét mindig biztonságban tudhassa. Ezen felül a biztonsági öv szabályzórendszere meggátolja az elmozdulást hirtelen megállás esetén.


Az ülés praktikus tervezése miatt könnyen kivehető a járműből, anélkül, hogy a szíjakat el kéne távolítani, könnyű súlyával együtt pedig lehetővé teszi, hogy probléma nélkül legyen áthelyezhető más járművekbe is.

Postaköltség előre utalással MPL futárral házhoz 1.900Ft, utánvétellel 2.500Ft

db

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! | © 2012 Autós Gyerekülés. Minden jog fenntartva.